Actualitat

ActualitatEl Consell de Mallorca celebra el «I Concurs de receptes dolces amb sobrassada de Mallorca» amb Koldo Royo i Fabián León com a membres del jurat (18.09.2014)


La director insular de Relacions Institucionals, Maribel Crespí, i el president del Consell Regulador de la Sobrassada de Mallorca, Jaime Ballester, han presentat el certamen que tindrà lloc el proper dimarts horabaixa als jardins de la MisericòrdiaKoldo Royo, Maribel Crespí, Jaime Ballester i Fabián León, avui, durant la presentació.
El proper dimarts 23 setembre, els jardins del centre cultural la Misericòrdia acolliran el «I Concurs de receptes dolces amb sobrassada de Mallorca» que ha organitzat el Consell de Mallorca amb motiu de la Diada de Mallorca.


El certamen ha estat presentat avui per la director insular de Relacions Institucionals, Maribel Crespí, i el president del Consell Regulador de la Sobrassada de Mallorca, Jaime Ballester. A la presentació també han participat els cuiners Koldo Royo i Fabián León, que formaran part del jurat.


Maribel Crespí ha explicat que «l’objectiu d’aquest concurs és, per una banda, apropar la Diada de Mallorca als ciutadans amb una nova proposta que pot resultar atractiva per a grans i petits i, per l’altra, fomentar i promocionar la nostra  tradició gastronòmica a través d’un producte emblemàtic de la nostra illa com és la sobrassada».


Les receptes presentades seran tastades i valorades pel jurat del concurs, que estarà integrat per 14 persones, una en representació del Consell de Mallorca i una del Consell Regulador Sobrassada de Mallorca, a més de 5 cuiners professionals, 4 periodistes i 3 blogueres.


A més de Koldo Royo i Fabián León, formaran part del jurat els xefs Oscar Martínez, Andreu Genestra, i Benet Vicens. Els periodistes que valoraran els plats seran Lidia Corral,  Willie Soler, Iñigo Morales de la Rada i Aina Solano, mentre que les tres blogueres són Ana Mendez (Cooking Day by Day de Hola.com), Lidia Larrey (Un Hervor) i  Vanessa Sanchez (Perdón por la indiscreción).


Els premis ascendeixen a 620 euros i consisteixen en vals regal d’El Corte Inglés per canviar-los per compres de material de cuina.


Hi haurà un total de 5 premis: 200 € per al primer classificat, 150 € per al segon 150 € i 100 € per al tercer, a més d’un premi de 85 € per la recepta més creativa i un altre de 85 € per al participant més jove.


Les instruccions per inscriure’s al concurs es poden trobar a la web del Consell de Mallorca o al facebook Concurs de Receptes Dolces amb Sobrassada de Mallorca.

Documents relacionats