Consell de Mallorca - Favicon

CA

Webs d'interès

Totes les notícies

El vicepresident del Consell, Joan Rotger, participa en la presentació del menú 'Arxiduc Lluís Salvador', amb plats elaborats pels alumnes i professors de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

El vicepresident del Consell, Joan Rotger, participa en la presentació del menú 'Arxiduc Lluís Salvador', amb plats elaborats pels alumnes i professors de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

(26/02/2015)

La degustació, organitzada per l'Escola amb la col·laboració de l’Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca, ha acollit receptes inspirades en la figura i l’època de l'Arxiduc

El vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Joan Rotger, ha assistit avui a la presentació del menú 'Arxiduc Lluís Salvador', que ha tengut lloc al restaurant Miramar, de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB). Per part de la institució insular també han estat presents les directores de Cultura i Patrimoni, Catalina Sureda, i Relacions Institucionals, Maribel Crespí. Igualment, han participat en la degustació la directora general de Turisme, Monserrat Jaén; el batle de Valldemossa, Jaume Vila; el regidor de Cultura d'aquest municipi, Enric Calafell; i, actuant com amfitrió, el director de l'Escola d'Hoteleria, José Luis Mateo.   

L’esdeveniment, emmarcat en el programa d’actes commemoratius de l’Any Arxiduc, ha estat organitzat per l’EHIB amb la col·laboració de l’Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca, i inclou receptes inspirades en la figura i l’època de l’Arxiduc que han estat elaborats pels alumnes i els professors de l’Escola d'Hoteleria.

El menú es servirà tots els dijous al restaurant Miramar de l'EHIB, fins a la finalització de l'actual curs, i inclou els plats següents: coca de sobrassada i mel, bunyols de carxofa, verdures d'hivern ofegades amb ou de corral cuit a baixa temperatura, guàtleres farcides 'rei en Jaume', i coca de quarto amb gelat d'herballuïsa, tot plegat acompanyat dels vins 'Arxiduc' en les seves modalitats blanc i negre.