El Consell de Mallorca reconeix com a ambaixadors de productes de la Serra de Tramuntana diversos xefs de Mallorca durant la jornada gastronòmica «De la terra a la cuina»
El Consell de Mallorca reconeix com a ambaixadors de productes de la Serra de Tramuntana diversos xefs de Mallorca durant la jornada gastronòmica «De la terra a la cuina»
Departament de Presidència
El conseller de Presidència, Antoni Fuster, i el director insular de Serra de Tramuntana, Antoni Solivellas, participaran en l'acte institucional per reconèixer com a ambaixadors del producte de la Serra de Tramuntana diversos xefs de Mallorca que promocionen el producte local en els seus restaurants: Santi Taura (Dins, a Palma, i U Vicenç i U Mayol, a Pollença), Marga Coll (Miceli, a Selva), Maria Solivellas (Ca na Toneta, a Caimari), Jaume Vicens (Béns d'Avall, a Deià), Kiko Martorell (Ca'n Boqueta, a Sóller), Andreu Segura (abans a Son Brull, a Pollença, i actualment al servei de degustació de Formatges Sa Cabreta, aPollença), Jordi Cantó (Sa Clastra, a Es Capdellà) i Cati Pons (Els fogons de plaça, a Bunyola).
L’acte se celebrarà dins la jornada gastronòmica «De la terra a la cuina», organitzada pel Consell de Mallorca en col·laboració de l’associació Tramuntana XXI. Durant tot el matí (d’11 a 13 h), hi haurà una fireta de productes amb el Distintiu Serra de Tramuntana, es podrà fer una visita guiada per les cases de Galatzó i se celebrarà un concurs de receptes de cuina.